SJUENDE FAR i huset i Larsville!

October 7th, 2010

The Larsville Sessions skulle begynne, og onsdag 22 sept reiste vi om med trommer, bass, til sammen 15 gitarer og 5 amper. Et orgel og noe som minner om piano. Stemninga var god og torsdag 23  sept kl 10.00 begynte innspillinga av vår neste plate med arbeidstittel “Godt Liv”. Dette blir en mer rocka plate enn vår forgjenger Bestemor. Fela er borte men låtene og stilen vil nok mange kjenne igjen. Lars har i tilegg til pølser , god stemning og sterk kaffe vært med på å løse opp slipsknuten og skrudd en helt suveren lyd på bandet. Med gode innspill, forslag og de riktige referansene har Lars geileida oss riktig vei. Nå gjennstår vokal, vakker/stygg korsang og mix. Plata er i butikken før sommeren 2011. Heng på. Bygderockhilsen fra Sverre Bjarne, Ronni, Kenneth, Bjørn Ola, Stian og Tor Espen.

SIE GUBBA i Larsville

August 26th, 2010

Hei!

Vi rota oss over fjellet, å fant ut at godeste Lars “Hemafrå” Lien har årna seg studio rett ved siden av pubben på Væktarstua :-)    Dette passet veldig bra, iom vi driver å spiller inn ny kassett i disse tider.  Vi har nå  fyra opp både tromma, fela og fender`n, og med innlagte kaffepauser m/nogo attåt ser det ut som om det blir både fest og allsang, i kjent SG-stil.   

Suverent studio!

mvh

Petter, Håvard, Morten,Magne, Reidulf, Leif – SIE GUBBA

Ida og bandet tilbake i Larsville !

May 18th, 2010

IMG_0359Mai .. Stugudal..plateinnspilling .. Larsville..Vækterstua..fliring..musikk..kaffe..Lars Lien..snurring..pølse med potetsalat.. . Ah, det kan da knappast bli ber. 2 år har gått sia vi va her å laga “Color of the sun” , altfor leng sida. Æ har savna fjell-lufta, roa og magien i veggan te Larsville.Skuldran sleppes ned i det første kaffekopp fylles, Lars sler ann en vits og bandet begynne å klimpre på gitara og piano. Og magi har det blitt….

Bandet  (Håkon Gebhardt , Alexander Pettersen , Eirik Øien og Stian Lundberg)og æ har hatt ei fantastisk uke i Stugudaln, laga musikk fra frokost te kvelds.  Vi har blitt , som vanlig , tatt godt vare på av lokalbefolkninga som alltid kjem å jabbe og av folkan på vækterstua kor vi et , ligg og sosialisere . IMG_0269Mang av låtan e innspilt, no ska vi jobb litt i studioet te Gebhardt  i byn, med Steelfar Kjell KK Karlsen som skal legge vakre klanger  også kjem vi tebakers te Larsville 7 juni for å fortsette jobbinga. Æ glede mæ allerede ! Da har vi tenkt å ta med oss shorts og grillmat ! Så vi bestille sol av Stugudalingan . Har trua på at æ kjems te å bli veldig fornøyd med den her plata . Og det e jo det musikk handle om , å kos sæ sammen med folk som har felles glede av å bare spill og lik det man driv med sjøl.  Og dæm folkan æ har med bringe personlighet og sjel inn i låtan min..

IMG_0373IMG_0364IMG_0360

Lars spille hinsides fint

IMG_0338

IMG_0272

IMG_0317 Singelen “Better Day ” kommer om få dager ! Blir spennende å se om folk liker den!

Tusen takk for oss for denne gang ! Vi sjåast i juni ! -Ida-

skitur #30

May 4th, 2010

i made it!!

men hva nå??

Vi blei skrømt

March 30th, 2010

Så var vi klar for en ny runde i Stuggudal, karene i Skrømt. Det var på tide å fortsette med det som ble satt i gang forrige høst en gang. Et fint knippe sanger på et jevnt nivå skulle bearbeides og foredles.

Det var sludd i lufta da vi hastet fra bilen og inn på Mega på Moholt. Vi bunkret opp med fiskepinner og svenske kjøttbullor. Med en økonomipakke pasta i tillegg ble det klart at vi ikke skulle lide noe nød der oppe i fjellheimen. Vel ute fra butikken satte vi kjøretøyet i revers for å buksere oss ut fra parkeringsplassen. Det var kun noen centimeter klaring som skilte oss fra å rygge inn i en bil som kom kjørende rundt et hushjørne i en uforsvarlig fart. Her kunne turen ha endt i wiplash (eller hva det heter) og knuste baklykter. Heldigvis gikk det bra.

Jeg skal ikke plage leseren med uvesentlige detaljer, bare konstatere at vi nådde Stuggudal som ligger ved en tilfrosset innsjø. Vi kom dit ut på kvelden. Jeg mener bestemt at det var riksvei 705 vi kjørte – en riksvei av varierende kvalitet hva standard og attraksjoner angår.

På lørdag kom Lars også. I to dager spilte vi og sang, spiste fiskepinner og drakk og hadde det så bra som vi noen gang kan huske å ha hatt det. Atmosfæren viste seg fra sin absolutt beste side. Skulle vi noen gang få lyst til å spille og synge igjen så drar vi til Lars og Larsville – Det kan jeg garantere med omtrent 101% sikkerhet. Lars fikset og tryllet med oss slik at vi blei skikkelig skrømt. Å takk for det!!

Ottar Baardgrehn

Magiske Larsville

March 28th, 2010

Ja, Larsville er et magisk sted å være, lage musikk, synge og spille inn ei plate. Jeg er godt i gang med albumet mitt, så godt i gang at enden viser seg der fremme..men noe (mye?) jobb står igjen ennå da. Har holdt på store deler av mars, samt en runde for ett år siden ca. Det er godt å kjenne at målet nærmer seg, men litt vedmodig også. Har hatt bare fine dager i studio, og mange timer med gode samtaler og kaffe. Kan ikke si at vi har vært best i effektivitet i studio når det gjelder innspilling, kan vi Lars?…men timesvis av samtaler har nok smittet over på albumet mitt tror jeg, i form av trygghet og ro :) Men, vi er jo ikke helt ferdig, så litt jobbing blir det fremover. Jeg er så glad for å ha fått med Mr Tony Levin på bass på albumet også! Og jeg smører meg med tålmodighet da han er på en lang turne, og må vente til han har tid til mine låter. Men, vi har mottatt 1 låt allerede, og må si at det ble knallbra. (Spes fordi han likte Lars sin ide til basslinje, og kopierte den så og si! ) Flink du ja Lars ;)  Og jeg er også superglad for alle som har bidratt til å løfte låtene mine! Alltid spennende å høre hvordan låtene utvikler seg, og særpreget som blir lagt inn i låtene, av hver og en av musikerne. Vel, takk så lang Lars, gleder meg til flere timer i studioet ditt, og å skape musikk sammen :) Chelsea Michelle.

historie fra virkeligheten 2

February 12th, 2010

da jeg skulle jobbe som musikkbransjekaill i høst for å gi ut tornado gold cd på vår egen label,ble jeg utsatt for en merkelig hendelse. På cd coveret skulle det være en strek-kode en såkalt ean kode..

Dette har jeg ikke vært bort i før..

jeg måtte sette meg inni dette.

jeg ringte rundt til musikere,plateselskap..og diverse ean selskaper..og ble enda mer forvirret.

Hele dagen ble satt av i ean kodens navn!

Dette var 20 oktober 2009.

Jeg skulle tilfeldighvis google litt senere på dagen da jeg så en diger strek-kode på forsiden av googlesiden.

Jeg trodde det var noe bug med maskinen min..men da jeg trykte på koden viste det seg at den 20 okt var 50 årsdagen for strek koden..snakk om odds for det*!!!!eankode

historie fra virkeligheten 1

February 12th, 2010

forleden bestemte jeg meg endelig for å karre meg ut av statskirken.

utmeldingen ble lagt i posten og to dager etterpå fikk det lokale koret som jeg er med i beskjed om å synge i kirken.

Det var en eller annen tilstelning der femåringene skulle få utlevert det nye testamentet tror jeg.

Nok om det!!

jeg måtte jo så klart stille opp da koret vårt da besto av 8 sangere.en fra eller til  gjør store forskjeller..

Det er jo relativt stor takhøyde under topplokket mitt så en liten svipptur i vakre tydal kirke skulle gå greit.

Lite viste jeg  om at vi måtte se glad ut og klappe i takt med musikken mens vi sang  aint gonna  study war no more..

Det var egentlig en utrert opplevelse ..helt i utakt med det som jeg opplever som normal og trygg oppførsel.

kvitekrist med høyhalset pologenser i lilla og sølvsmykke med  lite kors i halsen er ikke helt min stil.

Men ..man lærer så lenge man lever.

som nyfrelst ateist var dette en meget god start på det hele

laila på skitur#9

February 12th, 2010

målet er 30 innen 2 påskedag.

i dag var det sykt fint vær og laila og lissi ligger utslått foran peisen.

Lite slarv og rock`n roll og fortelle..dagene går stort sett ut på å mikse ferdig tove bøygards nye cd og jeg har to sanger igjen..

jeg får heller fortelle noen historier fra virkeligheten!IMG_0280

nok en skitur

February 11th, 2010

IMG_0278til nyvollen denne gang

ingen oppkjørte løyper..det er bare i helgene..for hyttfolket

hilsen Barry Helgen