Archive for March, 2010

Vi blei skrømt

Tuesday, March 30th, 2010

Så var vi klar for en ny runde i Stuggudal, karene i Skrømt. Det var på tide å fortsette med det som ble satt i gang forrige høst en gang. Et fint knippe sanger på et jevnt nivå skulle bearbeides og foredles.

Det var sludd i lufta da vi hastet fra bilen og inn på Mega på Moholt. Vi bunkret opp med fiskepinner og svenske kjøttbullor. Med en økonomipakke pasta i tillegg ble det klart at vi ikke skulle lide noe nød der oppe i fjellheimen. Vel ute fra butikken satte vi kjøretøyet i revers for å buksere oss ut fra parkeringsplassen. Det var kun noen centimeter klaring som skilte oss fra å rygge inn i en bil som kom kjørende rundt et hushjørne i en uforsvarlig fart. Her kunne turen ha endt i wiplash (eller hva det heter) og knuste baklykter. Heldigvis gikk det bra.

Jeg skal ikke plage leseren med uvesentlige detaljer, bare konstatere at vi nådde Stuggudal som ligger ved en tilfrosset innsjø. Vi kom dit ut på kvelden. Jeg mener bestemt at det var riksvei 705 vi kjørte – en riksvei av varierende kvalitet hva standard og attraksjoner angår.

På lørdag kom Lars også. I to dager spilte vi og sang, spiste fiskepinner og drakk og hadde det så bra som vi noen gang kan huske å ha hatt det. Atmosfæren viste seg fra sin absolutt beste side. Skulle vi noen gang få lyst til å spille og synge igjen så drar vi til Lars og Larsville – Det kan jeg garantere med omtrent 101% sikkerhet. Lars fikset og tryllet med oss slik at vi blei skikkelig skrømt. Å takk for det!!

Ottar Baardgrehn

Magiske Larsville

Sunday, March 28th, 2010

Ja, Larsville er et magisk sted å være, lage musikk, synge og spille inn ei plate. Jeg er godt i gang med albumet mitt, så godt i gang at enden viser seg der fremme..men noe (mye?) jobb står igjen ennå da. Har holdt på store deler av mars, samt en runde for ett år siden ca. Det er godt å kjenne at målet nærmer seg, men litt vedmodig også. Har hatt bare fine dager i studio, og mange timer med gode samtaler og kaffe. Kan ikke si at vi har vært best i effektivitet i studio når det gjelder innspilling, kan vi Lars?…men timesvis av samtaler har nok smittet over på albumet mitt tror jeg, i form av trygghet og ro :) Men, vi er jo ikke helt ferdig, så litt jobbing blir det fremover. Jeg er så glad for å ha fått med Mr Tony Levin på bass på albumet også! Og jeg smører meg med tålmodighet da han er på en lang turne, og må vente til han har tid til mine låter. Men, vi har mottatt 1 låt allerede, og må si at det ble knallbra. (Spes fordi han likte Lars sin ide til basslinje, og kopierte den så og si! ) Flink du ja Lars ;)  Og jeg er også superglad for alle som har bidratt til å løfte låtene mine! Alltid spennende å høre hvordan låtene utvikler seg, og særpreget som blir lagt inn i låtene, av hver og en av musikerne. Vel, takk så lang Lars, gleder meg til flere timer i studioet ditt, og å skape musikk sammen :) Chelsea Michelle.