Magiske Larsville

Ja, Larsville er et magisk sted å være, lage musikk, synge og spille inn ei plate. Jeg er godt i gang med albumet mitt, så godt i gang at enden viser seg der fremme..men noe (mye?) jobb står igjen ennå da. Har holdt på store deler av mars, samt en runde for ett år siden ca. Det er godt å kjenne at målet nærmer seg, men litt vedmodig også. Har hatt bare fine dager i studio, og mange timer med gode samtaler og kaffe. Kan ikke si at vi har vært best i effektivitet i studio når det gjelder innspilling, kan vi Lars?…men timesvis av samtaler har nok smittet over på albumet mitt tror jeg, i form av trygghet og ro :) Men, vi er jo ikke helt ferdig, så litt jobbing blir det fremover. Jeg er så glad for å ha fått med Mr Tony Levin på bass på albumet også! Og jeg smører meg med tålmodighet da han er på en lang turne, og må vente til han har tid til mine låter. Men, vi har mottatt 1 låt allerede, og må si at det ble knallbra. (Spes fordi han likte Lars sin ide til basslinje, og kopierte den så og si! ) Flink du ja Lars ;)  Og jeg er også superglad for alle som har bidratt til å løfte låtene mine! Alltid spennende å høre hvordan låtene utvikler seg, og særpreget som blir lagt inn i låtene, av hver og en av musikerne. Vel, takk så lang Lars, gleder meg til flere timer i studioet ditt, og å skape musikk sammen :) Chelsea Michelle.

One Response to “Magiske Larsville”

  1. lonnie Says:

    lunchtime@insistence.clergymen” rel=”nofollow”>.…

    hello….