Vi blei skrømt

Så var vi klar for en ny runde i Stuggudal, karene i Skrømt. Det var på tide å fortsette med det som ble satt i gang forrige høst en gang. Et fint knippe sanger på et jevnt nivå skulle bearbeides og foredles.

Det var sludd i lufta da vi hastet fra bilen og inn på Mega på Moholt. Vi bunkret opp med fiskepinner og svenske kjøttbullor. Med en økonomipakke pasta i tillegg ble det klart at vi ikke skulle lide noe nød der oppe i fjellheimen. Vel ute fra butikken satte vi kjøretøyet i revers for å buksere oss ut fra parkeringsplassen. Det var kun noen centimeter klaring som skilte oss fra å rygge inn i en bil som kom kjørende rundt et hushjørne i en uforsvarlig fart. Her kunne turen ha endt i wiplash (eller hva det heter) og knuste baklykter. Heldigvis gikk det bra.

Jeg skal ikke plage leseren med uvesentlige detaljer, bare konstatere at vi nådde Stuggudal som ligger ved en tilfrosset innsjø. Vi kom dit ut på kvelden. Jeg mener bestemt at det var riksvei 705 vi kjørte – en riksvei av varierende kvalitet hva standard og attraksjoner angår.

På lørdag kom Lars også. I to dager spilte vi og sang, spiste fiskepinner og drakk og hadde det så bra som vi noen gang kan huske å ha hatt det. Atmosfæren viste seg fra sin absolutt beste side. Skulle vi noen gang få lyst til å spille og synge igjen så drar vi til Lars og Larsville – Det kan jeg garantere med omtrent 101% sikkerhet. Lars fikset og tryllet med oss slik at vi blei skikkelig skrømt. Å takk for det!!

Ottar Baardgrehn

3 Responses to “Vi blei skrømt”

 1. Div Says:

  Da er du på blogg-listen min!

 2. NEIL Says:


  CHEAP GENERIC PHARMACY : -==== Men’s Health Drugs ====-

  Buy Cheap Generic Drugs Now!…

 3. Craig Says:

  blackman@inevitably.anta” rel=”nofollow”>.…

  hello….